Book Møterom Kalender Kurs, seminarer og møter Sitte i et styre?
Meld deg på nyhetsbrev

Utarbeidelse av statistikk programmet

 

Carla Susana Asuad kom hit til Valdres Næringshage for tre år siden. Hun er fra Colombia og er utdannet data-analytikker. Hun har tydeligere arbeidet blant annet for Verdensbanken i Washington. Etterutdanning i Bergen brakte henne inn i ekteskap med en annen Norsk jente. De er begge lidenskapelige hundekjørere. En hobby som ikke gjør det naturlig å bo hverken i Washington eller i Bergen. Ut på landet der det går an å eie 15 huskyhunder og bruke dem hver dag.

 

Når Carla Susana kom til oss hjalp vi henne å etablere sitt firma Krystall Innsikt: http://www.krystallinnsikt.com/   I tillegg var vi med å skaffet henne et nettverk i relevante miljøer i Norge. Dette førte til at hun fikk nye kunder. Blant annet har vi knyttet henne opp mot datamiljøet ved Høgskolen på Gjøvik der hun nå har fått tilbud om, og har startet et doktorgradstudium. Dette gjennomfører hun samtidig som hun tar vare på noen av sine store kunder. I dag jobber hun blant annet for Millenium Institutt med oppdrag  rundt om i verden nå senest i Elfenbenskysten.

 

Susana har utviklet et statistikkverktøy for Valdres Næringshage som senere et videreutviklet også for Landsbyen Næringshage. Dette verktøyet blir automatisk oppdatert mot underliggende statistikk når denne endres i SSB, eller andre kilder slik at den er oppdatert til enhver tid. Dette verktøyet bør være aktuelt for andre næringshager og innovasjonsmiljøer i hele Norge

VK2017.jpg

Valdreskonferansen 24 april

Publisert 03.04.2017

Vi ønsker velkommen til Valdreskonferansen 24 april! Sett av datoen i kalenderen nå! Programmet slippes i løpet av kort tid!

Les mer »

Våg & Vinn konferansen 18. november

Publisert 27.10.2015

Onsdag 18. november kl. 10.00 – 17.00 braker det løs på Høgskolen i Hedmark Avdeling Hamar. Gjennom et variert program vil du som deltaker få gode eksempler på samarbeid, bedrifter i vekst og suksessfulle gründere. Har du lyst til å lære,– for å oppnå suksess? Tom Wangerud med 20 års erfaring fra ledelse og motivasjonsarbeid i reklamebransjen, leder oss gjennom dagen. Lær om hvordan man utvikler lønnsomme og bærekraftige bedrifter. Hør utfordringer om entreprenørskap fra dyktige faglige foredragsholdere. Suksessrike gründere deler sine historier om hvordan og hvorfor de har lykkes.

Les mer »

AEF.jpg

Valdres Næringshage starter offentsivt i 2015

Publisert 22.01.2015

Valdres Næringshage er bekymret for utviklingen i Valdres. Vi har det siste året fått flere nedslående nyheter om nedlegginger og utviklingen i Valdressamfunnet blir negativ, uttaler Arne Erik Fønhus.

Les mer »

Rakafant til Byfant.JPG

Ledige plasser på "Fra Rakafant til Byfant"

Publisert 24.10.2014

I samarbeid med Norsk Rakfiskfestival og Hytteprogrammet for Valdres, inviterer Valdres Næringsforum til miniseminar før Byfanten samme kveld.

Les mer »

Kulturveke

Publisert 26.09.2014

Vestre Slidre kommunen har tradisjon for å ha kulturveke andre veka etter haustferien. Så også i år. Vi gler oss og er stolte over å presentere ei veke spekka med ”highlights”.

Les mer »

Susana.jpg

Krystall Innsikt

Publisert 03.07.2014

Carla Susana Asuad kom hit til Valdres Næringshage for tre år siden. Hun er fra Colombia og er utdannet data-analytikker. Hun har tydeligere arbeidet blant annet for Verdensbanken i Washington. Etterutdanning i Bergen brakte henne inn i ekteskap med en Norsk jente. De er begge lidenskapelige hundekjørere. En hobby som ikke gjør det naturlig å bo hverken i Washington eller i Bergen. Ut på landet der det går an å eie 15 huskyhunder og bruke dem hver dag.

Les mer »