Næringshageprogrammet Målbedrifter

Valdres Næringshage er en av 40 næringshager i Norge som har kvalifisert seg til det nasjonale Næringshageprogrammet. Denne ordningen gir oss tilgang til offentlige midler slik at vi kan jobbe sammen med enkeltbedrifter med vekst- og utviklingspotensiale. Bedriften får gjennom dette hjelp fra oss til en subsidiert pris.

Som bedrift kan du inngå en målbedriftsavtale med oss. Du betaler litt for våre tjenester, mens SIVA betaler resten som en del av staten sitt virkemiddelapparat. Derifra jobber vi målretta og nært med å utvikle din bedrift over tid.

Programmet har som hovedmål å bidra til økt verdiskaping, vekst og utvikling av norsk næringsliv, fortrinnsvis i distriktsområder. Næringshageprogrammet skal i tillegg være et virkemiddel for fylkeskommunen og bidra til at fylkeskommunen sin rolle som regional utviklingsaktør blir styrket. Programmets visjon er å skape levedyktig og framtidsrettede næringsliv i distriktene.

Alle som ser nytte av våre tjenester til vekst og utvikling kan signere målbedriftsavtale. Som målbedrift har du i tillegg til rene konsulenttjenester også tilgang til rimeligere kurs/seminar arrangert av oss.

 Har du spørsmål knyttet til målbedriftsavtale kan du se spørsmål og svar eller ta kontakt med en av våre bedriftsutviklere.

Bedriftene som er lokalisert i Næringshagen er automatisk målbedrifter hos oss. I tillegg har vi målbedrifter over hele Valdres:

tveitabru_web_foto_anne_marte_foer-0422.jpg
Tveitabru Bygg AS

Tveitabru Bygg holder til i Vang i Valdres og er en totalleverandør innen hyttebygging. De håndterer hele byggeprosessen fra kartlegging av planer og ønsker, til nøkkelferdig hytte. Næringshagen har koordinert og etablert deres nye profil på web, både nettside og andre digitale medier.

ks.jpg
Kreativ Strek AS

Kreativ Strek er et moderne webbyrå som holder til i Fagernes. Digitale flater og digital markedsføring er deres fagfelt. Webbyrået står bak både Valdres Næringshages og andre målbedrifters nettsider. Deres målbedriftsavtale med Næringshagen innebærer å bistå som sparringspartner, informere om komeptansehevende muligheter og relevante samlinger, samt veiledning ved behov.

ryfossbetong.jpg
Ryfoss Betong AS

Ryfoss Betong er den største produsenten og leverandøren av ferdigbetong i Valdres. Valdres Næringhage har bistått i blant annet utarbeidelse av hjemmesider og ved ansettelsprosesser.

vyrk.jpg
VYRK AS

Vyrk er en bedrift som industrielt maler, beiser og behandler utvendig kledning, innvendig panel og listverk. De siste årene har markedsutvikling vært et sentralt tema og resultatet er økt omsetning i både eksisterende og nye markeder. Valdres Næringshage har bistått på markedssiden med blant annet digitale medier. 

al6a0628.jpg
Bakeriet i Bagn AS

Bakeriet i Bagn leverer håndtverksbakst av beste kvalitet. De baker på tradisjonelt vis - i en gammel Agder-ovn av teglstein. Valdres Næringshage har jevnlige strategisamtaler med bakeriet, og har blant annet stått for koordinering av designprosess og markedsstrategi. 

norskseter.jpg
Norsk Seterkultur

Foreningen Norsk seterkultur, er en interesseorganisasjon for aktive setebrukere og andre med interesse for norsk seterkultur. Deres formål er å ta vare på seterkulturen i et langsiktig perspektiv gjennom aktiv bruk av setrene i tråd med lokal kunnskap. Målbedriftsarbeid for norsk seterkultur innebærer etablering, kjentgjøring og markedsføring av beskytta betegnelse fra MATMERK, inkludert utarbeidelse av markedsundersøkelse, markedsplan og digital strategi.

img_0082-hovedbilde.jpg
VSS Solutions AS

VSS solutions har mekanisk verksted på Fagernes. De har spesialkompetanse på alt innen sertifisert sveising, fra konstruksjonsveising, rustfritt, aluminium til sveising av fjernvarmerør. Det er også de som har sveiset sammen den unike "tenketanken" vi har på Næringshagen! Gjennom sin målbedriftsavtale får de søknads- og sparringsbistand fra Næringshagen. 

banner.jpg
Autohuset Valdres AS

Autohuset Valdres AS har i 2019 vært igjennom store endringer. De har utvidet i nye og større lokaler på Leira og blitt forhandler av Opel i tillegg til Kia. De har også lansert nye hjemmesider, og Valdres Næringshage har vært så heldige å få bistå de i gjennomføringen av ny og helhetlig strategi på samtlige digitale flater. Les mer; https://www.autohusetvaldres.no/ 

aurdal-i-valdres-0024.jpg
Aurdal i Valdres

Aurdal i Valdres er en nettportal, www.aurdal.noFormålet med portalen er å eksponere Aurdal i Valdres gjennom objektive nyheter og informasjon, for å vise områdets fantastiske egenskaper som hytte- og fritidsdestinasjon. Spesielt er portalen rettet mot nåværende og fremtidige hytteeiere, brukere av Valdres Alpinsenter, Aurdal Fjellpark Valdres, Danebu Kongsgaard, gjester, fastboende og de næringsdrivende. Valdres Næringshage har..

Q1qBCS_w (2).jpeg
Valdres Expo SA

Valdres Expo SA er et bedriftsnettverk for bedrifter som selger varer og tjenester innenfor hyttemarkedet i Valdres. Nettverket ble stiftet i 2017 for å styrke bedriftenes markedsposisjon i det nasjonale hyttemarkedet gjennom felles markedsføring og utveksling av kunnskap og erfaring, og dermed styrke Valdres som førstevalget i fritidsboligmarkedet. Målsetting er styrke Valdres som førstevalget i fritidsmarkedet.a.jpeg
Datsja AS

Datsja er et norsk foretak drevet av Barbro og Anders Nordrum.  Foretakets formål er å formidle kunnskap, beredskapsfrø og andre produkter knyttet til det å dyrke grønnsaker nå - eller i en annen tid. Valdres Næringshage ...

Se https://www.datsja.no/

SCO_24.09.1808177-1024x683.jpg
JVB Travel AS

JVB Travel AS er en aktivitetsarragør og turplanlegger under moderselskapet JVB.

WOLD.PNG
Wold fyr og flamme AS

Wold fyr og flamme AS er et selskap som utfører behandling og disponering av ikke-farlig avfall. 

EZ6Q3928.jpg
Fosstopp AS

Opplev skogens mystikk og ruvende fossefall! Fosstopp tilbyr tre unike tretopphytter, samtlige med høy standard og praktisk utforming. De er innredet delikat og lunt slik at du skal få oppleve lavmælt luksus under ditt opphold. Næringshagen har vært med som sparringspartner fra oppstart i ulike prosesser, spesielt strategi på digitale flater, salg og markedsføring.Les mer;https://www.fosstopp.no/

IMG_5475.jpg
Nobby Eiendom

Nobby Eiendom, Norbert Hans Richard Kühn har bygget Norges unike og eneste slott. Et fantastisk byggverk på vestsiden av Strandefjorden. Norbert ønsker å utvikle en magisk opplevelsespark,- slottet må oppleves. Valdres Næringshage har bistått med forretningsmodellering, søknad og sparringspartner.

16142426_1357068250982094_5325853865813704401_n.jpg
Stabburshella

Stabburshella bruker- og pårørendeforum & værested i Valdres. Stabburshella er en brukerstyrt møteplass for alle, hvor likeverd og trygghet skaper rom for utvikling og mestring .Gjennom bred erfaringskompetanse innen avhengighet/medavhengighet og likemannsarbeid, er stedet en recoveryorientert ressursbase for enkeltpersoner og fagmiljøer. Valdres Næringshage bistår med administrative oppgaver, koordinering og intervjuprosesser.

RAkfisk_bunad-640x565.jpg
Norsk Rakfiskfestival AS

Norsk Rakfiskfestival AS er og har vært ambassadør for norske mattradisjoner siden Fagernes Handelstand arrangerte festivalen for første gang i 1993. 

 

 

Hedda_Sportshytte_LU47.jpg
Hedda Hytter AS

Hedda Hytter AS har bygget hytter i Valdres siden 1979. Selskapet leverer det beste fra norsk hyttetradisjon med hensynsfull tilpasning til natur og omgivelser i tråd med utvikler og arkitekt Jon Haugs filosofi. Med utgangspunkt i prefabrikkerte moduler, og fokus på individuelle løsninger og landskapstilpasning utgjør HEDDA mye av grunnstammen i moderne norsk hyttebygging. HEDDA er solid forankret i norsk byggeskikk og framstår i dag som en klassiker som står støtt under skiftende trender. 

solheime.PNG
Solheim Trevare AS

Solheim Trevare AS - snekrer alt til hus og hytte. Bedriften har levert dører, vinduer, kjøkken og mye mer til østlandsområdet i over 60 år. Med dyktige medarbeidere og en praktisk maskinpark kan de fleste oppdrag løses. 

74915576_2811690505527888_5077749433865601024_n.jpg
Kulant AS

Kulant AS er et nasjonalt kundesenter som leverer kundeservice- og backofficetjenester for store og mellomstore bedrifter. Nystartet i november 2019. Valdres Næringshage har bistått som veileder og sparringspartner, samt gjennomført workshop for de ansatte.

snekkerverksted-valdres.jpg
Byggmester Ranheim AS
Byggmester Ranheim er en entreprenør som hjelper deg med alle ledd i prosessen ved bygging eller rehabilitering av bygninger, være seg at du er en privatperson, bedrift eller fra det offentlige. Etablert i 1972.
67898145_2381151022205207_5347535047194836992_n.jpg
Fagernes Landhandel AS

Fagernes Landhandel AS er  butikk med et bredt utvalg av delikatesser fra fjern og nær. Oster, spekemat, te , kaffe, krydder og mye mer. Driverne, Eivind og Kristina byr på seg selv og holder gjerne intimkonserter og/eller arrangementer i landhandelen sin.

71088279_3019637431440044_8237199386224885760_o.jpg (1)
Grindafjell AS

Grindafjell AS er  en stor tomteutvikler i et fantastisk hytteområde lokalisert i Vang. Grindafjell AS er også medlem i Valdres Expo.

43064449_898421490282131_8620018467086532608_o.jpg
Hemsingfestivalen AS

Musikersøstrene Ragnhild og Eldbjørg Hemsing arrangerer årlig sin kammerfestival i Aurdal med artister og publikum fra hele verden. Ønsket er å overføre egen kompetanse til miljøet de vokste opp i, og med det vise hvordan musikk kan prege et samfunn og skape identitet og tilhørighet. 

hytter med bitihorn.jpeg
Norske Fjellhytter AS

Norske Fjellhytter AS leverer skreddersydd kvalitet; hytter, leiligheter og tomter. Selskapet er en av de eldste utbyggere i Valdres, og har bred og lang erfaring. De samarbeider med et nøye utvalgt knippe av håndverkere og arkitekter. Alle med et felles mål, - å gi deg nøyaktig den hytten du ønsker deg! Norske Fjellhytter setter opp hytter i hele fjellnorge, men er spesialisert seg på Valdres og inngangen til Jotunheimen. Valdres Næringshage har bistått i utarbeidelsen av digital strategi for selskapet.

58381241_2132778773505665_4049475074258894848_n.jpg
Møbelhuset AS

Bohus, Møbelhuset Leira er et av de ledende varehusene innen møbler og interiør i Valdres der de har spesialisert seg på hyttemarkedet med et ekstra utvalg av lokaltilpassede varesalg.

60356745_2906097032763855_7562150910932025344_o.jpg
Montér Kvismo AS

Montér Kvismo AS er en trelast- og detaljhandel med tilhold i Ryfoss.

18055789_835415676605869_5516166150243294181_o.jpg
Volden i Valdres AS

Volden i Valdres AS er en familiebedrift som lager høykvalitetskjøkken av heltre. Dette er kjøkken laget etter mål for hånd – ikke ferdige moduler.  Kjøkken designes og tegnes med bakgrunn i rommet, lyset og kundens smak. 

hoeyset_13_cf27.jpg
Høyset Panorama AS

Høyset Panorama AS er et tomteområde på Vaset i Valdres. Selskapet består av fem grunneiere som har slått sammen teigene til en stor eiendom.

12592718_966830586717109_1441245481114077479_n.jpg
Valdres Naturstein AS

Valdres Naturstein er forhandler og foredler av naturstein i tillegg til å være gjenbruksforhandler av takskifer. 

4413736851_abee00fd0d_b.jpg
Ølneseter AS

Ølneseter AS er et selskap som driver med eiendomsforvaltning- og utvikling i Sør-Aurdal

fossevang.png
Fossevang Hotell AS

Fossevang Hotell AS er et prosjekt i tidlig startfase under utvikling.

Vasetlia-utsikt.jpg
Vaset Utbyggingsselskap AS

Vaset Utbyggingsselskap AS er den største aktøren innen utbygging og salg av hyttetomter og ferieleiligheter på Vaset. Selskapet har som formål å bidra til reiselivsutvikling i Vasetområdet i Valdres. 

Mobelringen-Fagernes (1).jpg
Bakken & Bakken AS

Møbelringen Bakken & Bakken er en møbelforretning med røtter innen møbler helt tilbake til 1918. Det hele startet da som et møbelverksted.
Som medlem av Møbelringen, en landsdekkende møbelkjede, kan viser de til et stort utvalg av møbler fra både inn- og utland.

_dsc4038.jpg
Industrivekst Vang Holding AS

Industrivekst Vang Holding AS er et helgrønt industrikonsept i Vang. Ureist strøm, gjenvinning av plast og utnyttelse av sentral plassering midt i Sør-Norge er stikkord for storsatsingen.

 

beitostølen1.jpg
Beitostølen Velkomstsenter AS

Beitostølen Velkomstsenter AS skal være et møtepunkt, informasjonssenter og nasjonalparksenter på Beitostølen. Beitostølen turistkontor skal og ha tilhold i velkomstsenteret.

cropped-IMG_1529.jpg
Jotunheimen Utvikling AS

Jotunheimen Utvikling AS driver med utvikling og salg av eiendom. Selskapet har datterprosjektet Robølshøvda Hyttegrend med salg av hyttetomter. 

KOB.PNG
Knut Ola Bakkene

Knut Ola Bakkene driver med utleie av eiendom. 

13116292_1744875469083357_7815632551824608789_o.jpg
Miljøkledning

Miljøkledning er vedlikeholdsfri og miljøvennlig kledning av gran av god kvalitet. Bedriften vant i kategorien "etablerte bedrifter" under "StartUpp" arrangert av Valdres Næringshage i 2018. 

JOB.PNG
Jan Ove Bredesen

Jan Ove Bredesen  driver med grunnarbeid.

img_2471.jpg
Beitostølen Maskin og Transport AS

Beitostølen Maskin og Transport AS er en erfaren entreprenør i Øystre Slidre. Selskapet tilbyr de fleste tjenester knyttet til entreprenør- og anleggsarbeid, og er blant annet en ledende aktør innen tomtegraving og brøyting på Beitostølen. De utfører alle typer oppdrag og disponerer maskiner i de fleste størrelser (fra 2-40 tonn).