Vi har jobbet med gründere og etablerte bedrifter fra hele Valdres. Se hva de har oppnådd!

Norske Fjellhytter AS

Norske Fjellhytter AS leverer skreddersydd kvalitet; hytter, leiligheter og tomter. Selskapet er en av de eldste utbyggere i Valdres, og har bred og lang erfaring. De samarbeider med et nøye utvalgt knippe av håndverkere og arkitekter. Alle med et felles mål, - å gi deg nøyaktig den hytten du ønsker deg! Norske Fjellhytter setter opp hytter i hele fjellnorge, men er spesialisert seg på Valdres og inngangen til Jotunheimen. Valdres Næringshage har bistått i utarbeidelsen av digital strategi for selskapet.

Besøk dem her: https://www.norskefjellhytter.no/

Bakeriet i Bagn AS

Bakeriet i Bagn leverer håndtverksbakst av beste kvalitet. De baker på tradisjonelt vis i en gammel Agder-ovn av teglstein. Bakeriet utvider og tilpasser seg stadig etter markedet. I dag har bakeriet nyåpnet utsalgsted i Aurdal og kafe på Fagernes. Produktene finnes og i utvalgte matbutikker. Valdres Næringshage har jevnlige strategisamtaler med bakeriet, og har blant annet stått for koordinering av designprosess og markedsstrategi. 

La deg friste på: https://www.bakerietibagn.no/

Autohuset Valdres AS

Autohuset Valdres AS har i 2019 vært igjennom store endringer. De har utvidet i nye og større lokaler på Leira og blitt forhandler av Opel i tillegg til Kia. Valdres Næringshage har vært så heldige å få bistå de i gjennomføringen av ny og helhetlig strategi på samtlige digitale flater, blant annet helt ny hjemmeside. 

Les mer og se ny hjemmeside på:  https://www.autohusetvaldres.no/ 

Fosstopp AS

Opplev skogens mystikk og ruvende fossefall! Fosstopp tilbyr tre unike tretopphytter, samtlige med høy standard og praktisk utforming. De er innredet delikat og lunt slik at du skal få oppleve lavmælt luksus under ditt opphold. Valdres Næringshage har vært med som sparringspartner fra oppstart i ulike prosesser, spesielt strategi på digitale flater, salg og markedsføring.

La deg forføre av skogens mystikk:https://www.fosstopp.no/

Hytteprogrammet
Regionalt utviklingsprosjekt

Hytteprogrammet er et samarbeidsprosjekt mellom Valdres Natur- og kulturpark og Valdres Næringshage. Målsettingen er å skape "Fjell-Norges verdiskapingssenter for hytteturisme". Gjennom prosjektet skal vi bidra til økt lokal verdiskaping samtidig som vi finner modeller å jobbe etter som kan være nyttige for andre regioner. Arbeidet med hytteprogrammet har pågått siden 2012, og vi besitter flere fagrapporter og veridfull innsikt knyttet til verdiskapning rundt hytteutvikling.

Kontakt oss dersom du ønsker informasjon rundt hytteprogrammet.

Dokumenter fra fase en:

Fagrapport 1 - Prosjektbeskrivelse
Fagrapport 2 - Statistikk
Fagrapport 3 - Hytteundersøkelser og forskning
Fagrapport 4 - Hytter og helse
Fagrapport 5 - Kommune og hytter

WeissTech AS

WeissTech AS er leverandør av digitale fagsystemer og konsulenttjenester innen helse- og omsorgsektoren; "Helseteknologi tilpasset et samfunn i rask utvikling". Bedriften er utvikler og innehaver av appen Omhu. Appen ble levende med god hjelp fra blant annet Innovasjon Norge, Forskningsrådet, NTNU , Valdres Sparebank og samarbeid med Flyt IT. 

Valdres Næringshage har bistått med med kreativitet fra idefase til virkelighet, i tillegg til koblinger mot relevante nettverk og søknader til virkemiddelapparatet ellers.

Besøk bedriften på https://weisstech.no/

Er du vår neste suksesshistorie?

                                                                                  Kontakt oss!