Oppdrift 2022/UTSATT TIL 2023 -IHT. NASJONALE FØRINGER

Nettside Ny

OPPDRIFT 2022 - Toppmøte for bærekraftige samfunn og reiseliv i Fjell -Norge

Oppdrift 2022 samler næringsliv og myndigheter på nasjonalt og regionalt nivå for å sette overordnede ambisjoner for vekst og verdiskaping i Fjell-Norge. Vi vet at reiselivet, inklusive hytteturismen, har vært den viktigste driveren for utviklingen i regionen de siste 25 årene. Hva skal til for at det også de neste 25 skapes verdier, sysselsetting og bolyst i regioner som i dag ikke er bærekraftige?

Vi inviterer et stort knippe kjente aktører som legger føringer, analyserer, debatterer og provoserer, men også demonstrer hva som skal til for å skape nettopp – oppdrift!

 

Ikke gå glipp av vinterens største faglige og sosiale happening i fjell-Norge den 18.-19. januar 2022! 

 

Konferansen holdes på Fagernes kulturhus og Scandic Valdres den 18.-19. januar 2022. Vi gleder oss til å treffes!

Oppdrift 2022 er et samarbeidsprosjekt mellom Innlandet fylkeskommune, Fjellnettverket, Valdres Natur- og Kulturpark, Visit Valdres, Valdres Sparebank, Avisa Valdres, Omstillingsprogrammet i Nord-Aurdal og Valdres Næringshage AS. 

Du møter blant annet disse på toppmøtet;

 

Næringsminister Jan Christian Vestre var daglig leder i møbelprodusenten Vestre frem til utnevnelsen som næringsminister i Jonas Gahr Støres regjering. Mellom 2013 og 2017 var han styreleder for gjenreisningen av Utøya etter terrorangrepene 22. juli 2011. Vestre er utdannet jurist fra Universitetet i Oslo.

Jan Christian Vestre, Næringsminister

Den nye nasjonale reiselivsstrategien skal bidra til 43.000 nye jobber og halvere klimautslippet i reiselivet. Hvilke muligheter og utfordringer betyr dette for destinasjonene i fjell-Norge?

Bente Bratland Holm, reiselivsdirektør Visit Norway/Innovasjon Norge

«Bærekraftig luksus til internasjonale gjester» Torunn Tronsvang er leder for UP Norway, som har funnet nøkkelen til turistenes hjerter og lommebøker!

«Distrikts-Norge mangler ikke arbeidsplasser, men folk som vil bo der! Hva skal til for å skape attraktive steder, som gir lyst til å flytte og bli værende?» Siri Holmboe Høibo er leder «innovative byer og lokalsamfunn» i DOGA og hun har satt fyr på distriktsnorge med sin nylige kronikk i Aftenposten.

Finnes det gode liv etter korona? I årene frem til 2030 ser det sletts ikke så verst ut, med store muligheter for at nordmenn fortsetter å ta hele Norge i bruk. Det er opp til oss selv å gi norske bygder en ny giv!

Jan L. Andreassen

 

Velkommen til to spennende dager på Fagernes!

 

Vis programPraktisk informasjonPåmeldingForedragsholdere