Starte en bedrift?

Valdres Næringshage skal være regionens etablerersenter. Har du ideen - hjelper vi deg videre!

Valdres Næringshage tilbyr hjelp til gründere og entreprenører. Kom innom eller ring oss for en samtale om hjelp til oppstart.

Vi har oversikt over virkemiddelapparat, tilbyr lokaler, gir bistand innen markedsutvikling, kompetanseutvikling og kan koble din idé med kapital.

Gratis veiledning

Terskelen for å be om veiledning skal være lav – alle som bærer på en idé eller ser en ny mulighet skal få tilgang på informasjon og veiledning. Dette er kommunens førstelinjetjeneste for næringsutvikling. Det vil si at din bedrift kan få veiledning gratis i inntil 4 timer (fordelt på maksimalt 2 besøk) i Valdres Næringshage.

Gjennom vårt nettverk bestående av virkemiddelapparat, FoU-aktører og etablerte bedrifter sørger vi for at forutsetningene blir de beste for å lykkes for deg og din idé.

Næringsfaglig vurdering

Dersom du ønsker å starte egen bedrift og trenger å få en næringsfaglig vurdering av etableringsplanene, kan du henvende deg til oss. Kostnad for næringsfaglig vurdering er Kr. 2000,-

Vi har fokus på dine behov og dine spørsmål. Ingen forretningsidé er for liten eller for stor til å ta kontakt med oss!

Ønsker du rådgivning eller støtte på veien utover denne gratistjenesten, kan du bli medlem i Valdres Næringshage i form av en målbedriftsavtale. Som målbedrift hos oss følger vi deg videre på veien!

Kontakt

Startpakke bedrift:

Ta del i et større arbeidsmiljø sammen med andre mennesker med drive!

Pakkepris: 150kr per dag