Valdres Næringshage AS

Å dele for å skape!

Valdres Næringshage er Valdres-regionens innovasjons- og utviklingsselskap, og et naturlig samlingspunkt for næringsliv og næringsutvikling. Vårt mål er økt verdiskaping, innovasjon og utvikling i Valdres, samt å skape bærekraftige løsninger basert på næringslivets behov.

I Valdres Næringshage veileder vi både gründere i oppstartsfasen og etablerte bedrifter, så lenge det er vilje og potensiale for vekst. Enten du har en ny forretningsidè eller trenger bistand for å utvikle bedriften din videre - ta turen innom oss for en uforpliktende prat, eller kontakt en av våre ansatte i Valdres Næringshage her!

Våre tre fokusområder:

Næringshagen tilbyr et fleksibelt og inspirerende miljø. Her samlokaliserer vi bedrifter for å gi utviklingsmuligheter gjennom samarbeid, og tilbyr kompetansehevende kurs og seminarer. I tillegg til et solid fagmiljø, har vi også et bredt nettverk og vi kobler deg mot de rette kontaktene.

De fleste bedrifter vi samarbeider med er målbedrifter hos oss. Ved å signere en målbedriftsavtale får din bedrift rabatterte priser hos oss i tillegg til å være en del av et større nettverk.

Valdres Næringshage AS er eid av SIVA, næringslivet i Valdres og de seks Valdreskommunene. Vi er medlem av Næringshagene i Norge.    

samskapende
bærekraft
framtidsretta
kompetanse

Suksesshistorier

Det er mye jobb og det henger høyt å komme seg dit. Støtten vi fikk gjennom kurset var sentralt for at vi kom oss i gang
Danebu Kongsgaard
v/Malene Tuv Sandvik
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse tincidunt sagittis eros.
Weisstech
/ Fillip Aspholt Weisser
Lorem Ipsum is simply dummy of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum.
Hemsingfestivalen
v/Ragnhild Hemsing
Lorem Ipsum is simply dummy of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's.
Bakeriet i Valdres
v/ Helge Gjerdalen Holtet